Strategie Corporativa

 

Emitentul propune in cadrul Planului de afaceri dezvoltat pentru o perioada de 10 ani de la data Plasamentului privat o crestere constanta a activelor imobiliare inchiriate, precum si o dezvoltare atat pe piata rezidentiala, cat si pe celelalte piete relevante (comercial, office, logistica), in masura in care se vor identifica oportunitati de investitie cu randamente ridicate din inchiriere.

Finantarea proiectelor imobiliare ale Star residence Invest SA se va raliza atat prin aport in numerar atras din partea actionarilor cat si prin contractarea de imprumuturi, care sa asigure un levier financiar de minim 2% intre costul de finantare si randamentele posibil a fi obtinute din inchiriererea imobilelor achizitionate pentru care se atrage finantarea.

Conducerea administrativa a Reit Capital SA este formata din profesionisti cu diverse competente, care asigura definirea si implementarea strategiei companiei .

Obiectivul pentru urmatorii 10 ani pe care Emitentul si-l propune este sa ajunga la un portofoliu imobiliar inchiriat in valoare de 68 milioane lei in conditiile unei dezvoltari normale, respectiv de 125 milioane lei in conditiile unei dezvoltari accelerate.