Consiliu de administratie – Administrator Unic REIT Capital SA

 

David Canta

Cu o experienta de peste 10 ani in real estate, David Canta coordoneaza un grup de firme in sectorul de servicii imobiliare, fiind implicat intr-o serie de afaceri complementare – consultanta imobiliara, spatii de coworking, facility si project management. Activitatea grupului de firmei se extinde la nivel regional in tari precum Bulgaria, Romania, Serbia si Cehia, adunand in echipa sa peste 200 de angajati. In cariera sa, David a coordonat tranzactii de investitii si inchiriere imobiliara pentru companii de top din industria FMCG, IT, publicitate, finanțe, outsourcing și logistica.

 

 

Paul Stiopei

Paul Știopei este sef serviciu tranzacționare la BRK Financial Group și membru în Comitetul de Investiți House, având o experiență de peste 9 ani pe piață de capital, ocupând succesiv pozițiile de broker, agent de bursă și șef serviciu market making în cadrul BRK. Isi completeaza experienta profesionala cu pozitia de analist de risc in cadrul BRD- Groupe Société Générale. Este licențiat în economie, cu specializarea ″Finanțe-Bănci″ la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității ″Babeș-Bolyai″ din Cluj-Napoca și a absolvit programul de masterat „Bănci și Piețe de Capital” din cadrul aceleiași universități. În prezent, Paul coordonează in cadrul BRK activitatea de market making precum și operațiunile de emitere de produse structurate.

Ciprian Paun

Partener al NNDKP Romania in ultimii 2 ani, co-head al biroului din Cluj-Napoca pe care l-a infiintat sub numele de PCA Law Office. Este conferentiar universitar la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor a Universitatii Babes-Bolyai si avocat in Baroul Cluj, recomandat de Camera de Comert si Industrie a Austriei si avocat recomandat de Ambasada Germaniei. Domnul Paun este specializat in domeniul dreptului fiscal si comercial. In perioada 2007-2008 a fost OMV Research Fellow la Universitatea Economica din Viena – Institutul de Drept Fiscal austriac si international. Din 2009 pana in 2014 a fost profesor asociat la Plymouth State University din SUA, unde a predat cursul de Legal Environment of International Business MBA online. In perioada 2013-2015 a fost profesor asociat la Ecole de Management de Caen, unde a predat cursul de EU Business Law. Din anul 2012 este profesor asociat la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, unde a predat cursul de Impozit pe venit la Masterul de Drept fiscal, iar acum sustine cursul de Drept fiscal al Uniunii Europene in cadrul aceluiasi masterat. Din anul 2016 este profesor asociat la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Drept, Masteratul de Drept Fiscal. Din 2002 este Master in Drept german, Dreptul comunitar al afacerilor, la Westfälische Wilhelms-Universität, Münster, Germania, MASTER Legum Lega Magister, iar din 2008 este doctor in drept al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai. Ciprian Paun este autor unic a 6 carti, coautor la 10 carti publicate in tara si strainatate si autor a peste 80 de articole publicate in reviste si periodice in Romania, Austria, Germania, Marea Britanie, SUA, Franta, Olanda si este expert in mai multe proiecte europene vizand imbunatatirea sistemului fiscal european.