Consiliu de administratie – Administrator Unic REIT Capital SA

 

Ciprian Paun

Partener al NNDKP Romania in ultimii 2 ani, co-head al biroului din Cluj-Napoca pe care l-a infiintat sub numele de PCA Law Office. Este conferentiar universitar la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor a Universitatii Babes-Bolyai si avocat in Baroul Cluj, recomandat de Camera de Comert si Industrie a Austriei si avocat recomandat de Ambasada Germaniei. Domnul Paun este specializat in domeniul dreptului fiscal si comercial. In perioada 2007-2008 a fost OMV Research Fellow la Universitatea Economica din Viena – Institutul de Drept Fiscal austriac si international. Din 2009 pana in 2014 a fost profesor asociat la Plymouth State University din SUA, unde a predat cursul de Legal Environment of International Business MBA online. In perioada 2013-2015 a fost profesor asociat la Ecole de Management de Caen, unde a predat cursul de EU Business Law. Din anul 2012 este profesor asociat la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, unde a predat cursul de Impozit pe venit la Masterul de Drept fiscal, iar acum sustine cursul de Drept fiscal al Uniunii Europene in cadrul aceluiasi masterat. Din anul 2016 este profesor asociat la Universitatea de Vest din Timisoara, Facultatea de Drept, Masteratul de Drept Fiscal. Din 2002 este Master in Drept german, Dreptul comunitar al afacerilor, la Westfälische Wilhelms-Universität, Münster, Germania, MASTER Legum Lega Magister, iar din 2008 este doctor in drept al Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai. Ciprian Paun este autor unic a 6 carti, coautor la 10 carti publicate in tara si strainatate si autor a peste 80 de articole publicate in reviste si periodice in Romania, Austria, Germania, Marea Britanie, SUA, Franta, Olanda si este expert in mai multe proiecte europene vizand imbunatatirea sistemului fiscal european.

Silviu Turc

Silviu este in prezent responsabil de administrarea riscurilor in cadrul echipei BRK Financial Group, el avand o experienta de peste 10 ani in piata de servicii de investitii financiare, acoperind arii precum tranzactionare, gestiune portofoliu, intermediere clienti, intermediere oferte publice si plasamente private pe piata reglementata si alternativa, consultanta acordata emitentilor, conformitate. Este dublu licentiat al Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea ″Babes-Bolyai″ Cluj-Napoca, specializarea Banci si Burse de Valori, precum si al Institut Universitaire Profesionalise, Universite de Clermont-Ferrand, Franta, specializarea Management. Experienta sa la nivel managerial cuprinde pozitii de membru in consiliile de administratie a societati precum Cemacon SA, Faimar SA, Facos SA sau Depozitarul Sibex SA. In domeniul imobiliar, acesta a fost responsabil, in perioada 2014-2016, de dezvoltarea unui proiect rezidential greenfield in Cluj-Napoca.

Adrian Ciocoi

Adrian este un analist financiar cu 17 ani experienta in domeniul evaluarii companiilor listate la bursele tarilor emergente. A lucrat pentru mai bine de 10 ani in USA (BB&T Bank si Riedel Research Group) si in ultimii 7 ani in Singapore si Malaezia (RHB Investment Bank). Adrian detine titlul de MBA obtinut in Finante, de la Carnegie Mellon University in Pittsburgh, USA si Masters of Science obtinut la Universitatea Politehnica din Bucuresti. In prezent, Adrian este implicat in dezvoltarea Departamentului de Analiza al SSIF BRK Financial Group si in acoperirea prin evaluari periodice al unor emitenti de actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti, precum Medlife, Teraplast, Nuclearlectrica sau Biofarm.