Greenfield Banseasa

Portofoliul initial al Emitentului este compus din 12 apartamente de 4 camere, cu o suprafata construita de 124 mp, 2 apartamente de 3 camere cu o suprafata construita de 95 mp si 26 de parcari, aflate in incinta cartierului rezidential Greenfield Baneasa.  

Activele fac obiectul unui contract de inchiriere incepand cu luna noiembrie 2020, pentru o perioada de 5 ani, la un randament brut de 11%/ an.

Apartamentele cu 4 camere au in componenta 2 bai, un grup sanitar, terasa, avand o suprafata construita de 124 mp si o suprafata utila de 90 mp. Planimetria aproximativa a unui apartament de 4 camere este reprezentata in figura urmatoare:

 

Apartamentele sunt noi, complet mobilate si utilate, aflate la prima inchiriere si dotate cu:

  • Mobilier modern; 
  • Echipare completa 
  • Internet prin fibra optica, activ.
  • Pregatite pentru ocupare imediata  

Facilitatile cartierului

“Greenfield marcheaza inceputul unei noi etape de dezvoltare a proiectului rezidential, prin construirea unui centru comunitar. Acest lucru va aduce un nou standard de confort si eficienta, prin includerea tuturor acelor funcționalitati necesare unei comunitati largi (zona comerciala si de servicii, centru de fitness și SPA, gimnazii prescolare si publice, zone de promenada si recreere si transport optional). Dezvoltatorul continua initiativele constructive, consolidand o comunitate urbana cu un nivel de trai occidental, care va defini conceptul de bunastare in Bucuresti” este prezentarea dezvoltatorului privind facilitatile oferite de ansamblul residential.

Prin integrarea functiunilor de shopping, relaxare, educatie (gradinita si scoala gimnaziala publica), transport public in interiorul noului Greenfield Plaza de catre dezvoltatorul proiectului rezidential, Star Residence Invest SA mizeaza pe o apreciere in timp a valorii portofoliului imobiliar initial, precum si pe obtinerea unor randamente din inchiriere peste media pietei din Bucuresti.